Коментарите по ставащото в Къщата ще се повече от всякога. Илюстрация: Корбис
fallback
Съвършено нова версия на Биг Брадър подготвят неговите продуценти за третия сезон в България. Късното токшоу „Голямата уста”, което ще излъчва три пъти в седмицата от 23.45h до 00.30h представлява най-успешната и най-комична коментарна рубрика на Биг Брадър.

Пародия, карнавал и словесен анархизъм са движещите сили на „Голямата уста”. Във Великобритания токшоуто разчита и на доста ексцентричен водещ. Ръсел Бранд, арестуван за разголване на обществено място и саморазправа с полицията, е човекът, с когото на Острова свързват коментарното шоу.

В своето студио, различно от това на Big Brother Live, Ръсел кани близки и приятели на Съквартирантите, обикновени фенове на Биг Брадър и известни обществени личности, заедно с които се впуска в дълбоко забавни, иронично-комични, а понякога и не съвсем безобидни разговори върху риалити шоуто и неговите участници.

Постоянен гост на Ръсел в „Голямата уста” е куклата Литъл Пол Шолс, с която той дискутира най-интересните ситуации от къщата.

В България „Голямата уста” все още няма водещ. Неговото име ще бъде обявено в края на месеца след кастинг.

В момента се избират и „Злите езици”- постоянните коментатори в „Голямата уста”.

Сред тях ще има български звезди и фенове на Биг Брадър, като всеки път “злите езици” ще са различни хора.

Зрителите ще могат свободно да изказват мнението си, колкото и нецензурно да е то, за участниците в предаването с телефонни обаждания, в интернет и чрез чат.

До края на месеца ще са ясни окончателно участниците в третия сезон на риалити шоуто, което ще започне през септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback